Βεργέτης: «Ώριμο παιχνίδι, καλή άμυνα»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Ώριμο παιχνίδι, καλή άμυνα»

bet365

Στο ώριμο παιχνίδι και την καλή άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Στανισάβλιεβιτς, που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον Αστέρα.

Στο ώριμο και έξυπνο παιχνίδι, στο μουδιασμένο ξεκίνημα και στην καλή άμυνα του Αστέρα στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε ότι κρατάει την πολύ καλή αμυντική μετάβαση και αναφέρθηκε στον νεοαποκτηθέντα Στανισάβλιεβιτς, που έκανε ντεμπούτο και σκόραρε με τη φανέλα του συλλόγου της Τρίπολης.

Επίσης, μίλησε και για τον Γκρόσιο, καθώς και για τις μεταγραφικές κινήσεις που ενδεχομένως θα γίνουν. «Καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έγινε ένα ώριμο παιχνίδι απ' όλους τους παίκτες που έπαιξαν. Στην αρχή κάναμε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα.

Η κινητικότητα της ΑΕΛ μας αφύπνισε και στη συνέχεια πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σημειώσαμε δύο γκολ κάνοντας ένα έξυπνο παιχνίδι στη γρήγορη μετάβαση. Υπήρξαν καλές στιγμές απέναντι σε ομάδα που αγωνίζεται στην Football League.

Προσπαθήσαμε να διευρύνουμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που το καταφέραμε. Κρατάω την πολύ καλή αμυντική μετάβαση στην άμυνα των παικτών μου, δείγμα του πόσο σοβαρά είδαν την αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές μας», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τον Στανισάβλιεβιτς: «Ο στόχος της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης είναι να ενισχυθούμε με κεντρώους παίκτες. Θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρουμε το καλύτερο από τους παίκτες μας διότι η ομάδα τους ευνοεί. Σίγουρα θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για τον Γκρόσιο: «Ο παίκτης δεν προπονείται μαζί μας, έχει την πίεση χρόνου συν το άγχος που είναι λογικό να έχει».

Για το αν θα υπάρξει μεταγραφική προσθήκη: «Δεν γνωρίζω. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα στα σκαριά. Το τμήμα σκάουτινγκ λειτουργει όλο τον χρόνο. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε θέση που έχουμε ανάγκη, ενδεχομένως να γίνει κάτι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα