Μπακάκης: «Συνεχώς καλύτερος»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Συνεχώς καλύτερος»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναδείχθηκε MVP στη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή άνοδο του μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο δεξιός μπακ της Ενωσης ήταν πολύ καλός σε ακόμη ένα ματς και στις δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του είναι να παρουσιάζεται καλύτερος από αγώνα σε αγώνα. «Πήγαμε για τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση, δεν μπήκαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Με χαροποιεί ο τίτλος του MVP, ανταμείβονται οι κόποι μου και η δουλειά μου μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου. Θέλω να είμαι καλύτερος από αγώνα σε αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο» τόνισε χαρακτηριστικά και σε ερώτηση για το ποιον θα προτιμούσε για αντίπαλο στους «8» του κυπέλλου, απάντησε: «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Εμείς πάμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, οποιοσδήποτε είναι ο αντίπαλος μας στον επόμενο γύρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα