Μάντζιος: «Φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Λεβαδειακού απέναντι στην ΑΕΚ, παρά την δεύτερη ήττα και τον αποκλεισμό, δήλωσε ο Ακης Μάντζιος.

Οι Βοιωτοί το ήξεραν ουσιαστικά ότι είχαν αποκλειστεί από το πρώτο ματς αλλά προσπάθησαν για το καλύτερο στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, χάνοντας με 2-0.

«Ξέραμε ότι μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα θα ήταν δύσκολο για μας. Φανήκαμε όμως αρκετά ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή στιγμή όταν βγήκαμε δυο με ένα. Το πρώτο σουτ η ΑΕΚ το έκανε στο 40’. Είχε μετά ένα πεντάλεπτο και θα μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ. Στην επανάληψη είχαμε ένα τετ α τετ με τον Γιακουμάκη και η ΑΕΚ στο τελευταίο 10λεπτό, στο οποίο ρισκάραμε, θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, γι’αυτό κι αφήσαμε εκτός 11άδας κάποιους παίκτες απόψε» είπε αρχικά ο Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί και στα τρια ματς που παίξαμε φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον κ. Πογιέτ, ο οποίος εκτός από καλός προπονητής είναι και αξιόλογος άνθρωπος, όπως τον γνώρισα σε αυτά τα τρία ματς».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα