Ευκαιρίες σε Λουντ

Ευκαιρίες σε Λουντ

Νίκος Αθανασίου
Ευκαιρίες σε Λουντ

bet365

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στις βασικές του επιλογές μέχρι στιγμής, ο Αντρέα Στραματσόνι υπολογίζει κανονικά τον Ρόμπιν Λουντ και θέλει να τον βελτιώσει.

Ήρθε το καλοκαίρι ως ο καλύτερος νέος παίκτης του φινλανδικού πρωταθλήματος. Τον Αύγουστο στο Μπακού είχε ραντεβού με την ατυχία, έσπασε τα πλευρά του και έμεινε αρκετά πίσω, χωρίς να έχει τις ευκαιρίες μέσα από συνεχόμενα παιχνίδια, να βρει ρυθμό και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Με την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι, ο Ρόμπιν Λουντ είναι τις περισσότερες φορές εκτός αποστολής. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Ιταλό να μην υπολογίζει τον νεαρό μέσο, σενάρια που δεν ισχύουν. Ο «Στράμα» πιστεύει στα χαρακτηριστικά του Λουντ, θέλει να τον βελτιώσει σε ατομικό επίπεδο και στους επόμενους αγώνες να του δώσει ευκαιρίες να δείξει πράγματα πάνω στο χορτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα