Και ο Ατρόμητος για Ματέι!

Και ο Ατρόμητος για Ματέι!

Εκτός από την ΑΕΚ, ο Κοσμίν Ματέι απασχολεί και τον Ατρόμητο. Επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Και ο Ατρόμητος για Ματέι!

Φαίνεται πως η ΑΕΚ δεν είναι η ελληνική μοναδική ομάδα που φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ατρόμητου.

Η επαφή που έχει γίνει από την ΑΕΚ και επιβεβαιώθηκε από τον διεθνή Ρουμάνο ποδοσφαιριστή στο Gazzetta.gr προφανώς και έχει γίνει απ' ευθείας με την πλευρά του παίκτη της Ντιναμό και (όχι ακόμη τουλάχιστον) με την ομάδα του.

Οικονομικά η περίπτωσή του μοιάζει και είναι εύκολη για την ΑΕΚ σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Ντιναμό, Ιονέλ Νταντσιουλέσκου, η Ένωση δεν παίζει μόνη της για την περίπτωση του.

Το Gazzetta.gr σε μια προσπάθεια να μάθει πόσο προχωρημένο είναι το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Ματέι, επικοινώνησε με τον εκτελεστικό διευθυντή της ρουμανικής ομάδας, Ιονέλ Νταντσιουλέσκου ο οποίος μας ανέφερε ότι υπάρχει και άλλη ελληνική ομάδα-η οποία μάλιστα αγωνίστηκε στο φετινό Europa League-που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Ο Ματέι είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα και μάλιστα γνωστή ομάδα η οποία την φετινή σεζόν συμμετείχε στο Europa League. Δυστυχώς όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το όνομα της, αλλά μας έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της», αποκάλυψε στο Gazzetta.gr ο Νταντσιουλέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρουμανία η ομάδα αυτή είναι ο Ατρόμητος η οποία ψάχνει παίκτη που μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο την θέση του δεξιού εξτρέμ, όσο και αυτή του δεκαριού, θέσεις τις οποίες καλύπτει άνετα ο Κοσμίν Ματέι.

Να πούμε ότι την περίπτωση του Κοσμίν Ματέι έψαξε και ο Αστέρας Τρίπολης  

Best of internet