«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Για δικαίωση της προσπάθειας και του αγώνα που έκανε για την υπόθεση της αφαίρεσης βαθμών, κάνει λόγο η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook, οι Κρητικοί αναφέρουν: «''Λίγοι πίστεψαν από την αρχή ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας, η οποία δεν ζητάει τίποτε άλλο από το να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο αυτό που δικαιούται'' αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, στην οποία επισημαίνεται με έμφαση ότι ''οι Τακτικοί Δικαστές της ΕΠΟ, είδαν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ και απέδωσαν δικαιοσύνη''.

Στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην στάση των νομικών του ΟΦΗ, την οποία χαρακτηρίζει ''υπεύθυνη και συντεταγμένη''.

''Ευχαριστούμε τον φίλο του ΟΦΗ και έγκριτο νομικό Μανόλη Φωτάκη, για την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Είναι από εκείνους που πίστεψαν από την αρχή στη δικαίωση του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε ακόμη το νομικό Αντώνη Βγόντζα, αλλά και τον διακεκριμένο συνταγματολόγο Κωνσταντίνο Χρυσόγονο, ο οποίος γνωμοδότησε υπέρ του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή.

Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή, θα απελευθερώσει την ομάδα μας, η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε χρεωθεί μια πέρα για πέρα άδικη ποινή και θα δώσει την ώθηση, για να έρθουν καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε''».

"ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ"Για δικαίωση της προσπάθειας του ΟΦΗ και τον αγώνα...

Posted by OFI 1925 official on Wednesday, January 13, 2016

Best of internet