Ματέι στο gazzetta.gr: «Και ποιος δεν θα ήθελε ΑΕΚ!»

Ο ΜΑΤΕΪ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ GAZZETTA ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ!

Ματέι στο gazzetta.gr: «Και ποιος δεν θα ήθελε ΑΕΚ!»

Ματέι στο gazzetta.gr: «Και ποιος δεν θα ήθελε ΑΕΚ!»

Ο Κοσμίν Ματέι είναι το νέο όνομα που ακούγεται για την ΑΕΚ με τον διεθνή Ρουμάνο άσο να εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την επιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής Ρουμάνος άσος της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Κοσμίν Ματέι, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει δουλέψει την υπόθεση. Το συμβόλαιο του Ματέι με την ομάδα του Βουκουρεστίου λήγει το καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση έναντι ενός μικρού ποσού τον Ιανουάριο. 

Το gazzetta.gr βρήκε τον 24χρονο άσο ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση αυτή, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Ξέρω ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα ήθελα πολύ να φορέσω την φανέλα της».

Σε ερώτησή μας σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ματέι ανέφερε: «Γι αυτό το θέμα θα πρέπει να μιλήσετε με τις δύο ομάδες. Από την πλευρά μου εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν τα βρουν οι δύο ομάδες, τότε δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα να συμφωνήσω με την ΑΕΚ. Θα είναι ένα βήμα στην καριέρα μου και θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ελλάδα».   

Best of internet