Clasico... για τον Πογκμπά

Κώστας Ζάλιαρης
Clasico... για τον Πογκμπά

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έθεσε πρώτο μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ για το επόμενο καλοκαίρι και σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ο Πολ Πογκμπά προκαλεί... clasico για το μέλλον του.

Ο Γάλλος χαφ της Γιουβέντους, έχοντας εξελιχθεί και αναδειχθεί πλέον σ' έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, εκτοξεύοντας τρομερά τις «μετοχές» του, έχει βάλει τους δύο μεγαλύτερους συλλόγους της Ισπανίας να σημειώνουν τ' όνομά του στην κορυφή της λίστας τους.

Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να τον πάρουν από το καλοκαίρι, όταν και υπήρξε επαφή με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, όμως, το μεταγραφικό εμπάργκο που είχε επιβληθεί στους Καταλανούς, είχε αρνητικό αντίκτυπο στην υπόθεση και έδωσε πλέον την ευκαιρία στη «Γηραιά Κυρία» ν' αυξήσει ακόμα περισσότερο το ποσό που ζητάει για την παραχώρηση του διεθνή χαφ.

Στη Ζυρίχη, πάντως, όπου και βρέθηκε ο Πογκμπά για την εκδήλωση της «Χρυσής Μπάλας», έβγαλε φωτογραφίες με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, κρατώντας... διπλωματική στάση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα