To πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του Κυπέλλου

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
To πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του Κυπέλλου

bet365

Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ και Ολυμπιακός καλούνται να... τελειώνουν σήμερα με την υπόθεση «πρόκριση» στους «8» και να ακολουθήσουν τον Ατρόμητο.

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται. Μετά τον Ατρόμητο, που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αστέρας και Ηρακλής καλούνται να υπερασπιστούν τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα και να συνεχίσουν με τη σειρά τους στο θεσμό.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15:00 με τον Ηρακλή να φιλοξενεί τη Βέροια. Ο «γηραιός» είχε νικήσει στην Ημαθία 1-0 και θα έχει πιο εύκολο έργο σε λίγες ώρες. Λάζαρ, Περόνε και Στάμου, δεν υπολογίζονται από το Νίκο Παπαδόπουλο. Aπό την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στα πλάνα του τους τραυματίες Καλί, Βεργώνη, Γιουσούφ, Μπαλάφα, ενώ αποφάσισε να δώσει ανάσες και στους Καντιμοίρη, Όστοϊτς, Μπατιόν, Καϊκούτ.

Ακόμη πιο εύκολο είναι η αποστολή του Αστέρα Τρίπολη, που στις 17:15 καλείται κόντρα στη Λάρισα να σφραγίσει το εισιτήριό του, μετά το 3-0 στον Κάμπο. Ο Στανισάβλιβιτς είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή των Αρκάδων, σε μια αποστολή με πολλές απουσίες βασικών παικτών.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ξέρει ότι το 1-0 της Λιβαδειάς δεν της αρκεί και θα προσπαθήσει να τελειώσει την υπόθεση «πρόκριση». Ο Πογιέτ δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπαρόχα, Άρθο και Γκάλο, ενώ ο Άκης Μάντζιος έχει εκτός τους Βερέμκο, Μανωλά, Γιάχιτς, Ουόν, Μουλόπουλο, Φαβάλι, Ρομέου, Μίνγκα, Μάρκοβιτς, Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι.

Στις 19:30, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Μάρκο Σίλα να δίνει ανάσες σε βασικούς του παίκτες και τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να προσφέρουν σε ένα ακόμη ματς γκολ και θέαμα. Μπορεί το 4-1 να κάνει το σημερινό ματς... ανούσιο, ο Πορτογάλος τεχνικός όμως, που θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, θέλει να δει σοβαρότητα.

Ρέτσος, Μανθάτης, Σάλιακας είναι στην αποστολή, ενώ σε ακόμη ένα ματς Κυπέλλου ο Τσιμίκας αναμένεται να παίξει στο αριστερό άκρο. Ο Φουστέρ είναι και πάλι στην αποστολή, ενώ ο Κολοβός έμεινε εκτός για να δοθεί ευκαιρία σε άλλον παίκτη.

12/1

Ατρόμητος-Πλατανιάς 2-1 (0-0)

13/1

Ηρακλής-Βέροια (1-0) (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα (3-0) (17:15)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (1-0) (17:15)
Ολυμπιακός-Χανιά (1-4) (19:30)

14/1

Πανιώνιος-Εργοτέλης (1-0) (15:00)
ΠΑΟΚ-Καλλονή (17:15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα