Ο Βίτορ, το συμβόλαιο και τα στόπερ που δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ο Βίτορ, το συμβόλαιο και τα στόπερ που δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Βίτορ, το συμβόλαιο και τα στόπερ που δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ

bet365

Ψάχνει ή όχι ο ΠΑΟΚ κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; Η εξήγηση του Τούντορ και το νέο συμβόλαιο του Βίτορ.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος μέσα στον ΠΑΟΚ που μπορεί να κρίνει με χαρακτηριστική ευκολία τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Με θητεία σε υψηλό επίπεδο, παραστάσεις από τρία Μουντιάλ και αγωνιζόμενος για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια στην συγκεκριμένη θέση, ο Κροάτης ξέρει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στο κέντρο της αμυντικής διάταξης.

Θα καταφέρει να σημειώσει γκολ στην Τούμπα η Καλλονή στη ρεβάνς του 2-1; Σε απόδοση 2.05 στην Expekt βρίσκεται το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα.

Ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Μιγκέλ Βίτορ. Αυτή την στιγμή, μάλιστα, θεωρεί τον Πορτογάλο ως τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό της ομάδας γι’ αυτό και η εισήγηση του προς τη διοίκηση είναι θετική ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η παρουσία των Βίτορ, Τζαβέλλα, Μαλεζά και Βίτορ καλύπτει τον Τούντορ σ’ ότι αφορά τη θέση των στόπερ κι αυτό ξεκαθάρισε προς τον Φρανκ Άρνεσεν και τον Νίκο Βεζυρτζή, όταν μίλησαν περί μεταγραφικών επιλογών και στόχων για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Για τον Κροάτη άλλες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες («δεκάρι» και επιθετικός) του ΠΑΟΚ στο (δύσκολο) «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου.

Οι συζητήσεις με Βίτορ

Με θετική την εισήγηση του Ιγκόρ Τούντορ, η διοίκηση του «Δικεφάλου» θα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Βίτορ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Η άποψη της διοίκησης είναι επίσης θετική για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, γι’ αυτό και θεωρούν ότι οι συζητήσεις πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να βγάλει από το μυαλό του το θέμα του νέου συμβολαίου, παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα