Πενταετές στον Τζανετόπουλο

Πενταετές στον Τζανετόπουλο

Gazzetta team
Πενταετές στον Τζανετόπουλο

bet365

Πενταετούς διάρκειας θα είναι το συμβόλαιο που θα προσφέρει η ΑΕΚ στον Άνταμ Τζανετόπουλο, με κατακόρυφη αύξηση των ετήσιων απολαβών του.

Σύμφωνα με το Goal, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να συναντηθεί με τον μάνατζερ του 20χρονου αμυντικού, Βασίλη Τσιάρτα, προκειμένου να του μεταφέρει την πρόταση της Ένωσης για νέα 5ετή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρόταση που αν γίνει δεκτή, θα αυξήσει κατακόρυφα τις απολαβές του. Ο διεθνής σέντερ μπακ αμείβεται με 12 χιλιάδες ευρώ ετησίως (έως το 2017) και εφόσον υπογράψει φαίνεται πως θα λαμβάνει 100 χιλιάδες ευρώ, που θα αυξάνονται κάθε επόμενο χρόνο.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λέστερ.

Φαίνεται μάλιστα, πως δεν υπάρχει πλέον θέμα παραχώρησής του σε άλλη ομάδα και η παραμονή του έως το καλοκαίρι φαντάζει δεδομένη, ακόμη και αν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν στις επαφές που θα έχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα