Δέλλας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Δέλλας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Νίκος Τσιώκος
Δέλλας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως ο Ατρόμητος έδειξε χαρακτήρα, ισοφάρισε γρήγορα και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην πρόκριση και ότι αυτή δεν είναι που έχει στο μυαλό του για τους Περιστεριώτες.

Μετά από πολλά άσχημα αποτελέσματα, ο Ατρόμητος πανηγύρισε νίκη και συνάμα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή για να πάρουν ένα από τα... εισιτήρια για τους «8», με τον Τραϊανό Δέλλα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα ισοφάρισαν γρήγορα και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια.

Επίσης, επεσήμανε πως δεν είναι αυτή η εικόνα που έχει στο μυαλό του για την ομάδα των δυτικών προαστίων. «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς από δικό μας λάθος. Ο Πλατανιάς ήθελε να πάει το παιχνίδι στο γκολ ή στο 0-0 για να έχουν ελπίδες.

Τα παιδιά δεν πανικοβλήθηκαν και ισοφάρισαν γρήγορα. Φτάσαμε στην πρόκριση με τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για μας και πρέπει να τον διαχειριστούμε κατάλληλα. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έρχεται ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Ξάνθη», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την εικόνα του Ατρόμητου: «Δεν είχαμε ηρεμία. Αντίθετα, είχαμε πολύ νευρικότητα, χάσαμε πολλές μπάλες και έτσι φάγαμε το γκολ. Αυτό έφερε ακόμα περισσότερη νευρικότητα. Η εικόνα αυτή δεν πλησιάζει καν αυτό που έχω στο μυαλό μου για τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για την απόδοση του Λε Ταλέκ και τις δύο ασίστ: «Όταν ήρθα, είπα ότι θα δώσω ευκαιρίες σε όλους και πρέπει να τις εκμεταλλευτούν οι παίκτες. Θα έρθουν και άλλα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Αλλά πρέπει να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες για να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα