Έξαλλος ο Σπανός (pics)

Έξαλλος ο Σπανός (pics)

Νίκος Τσιώκος
Έξαλλος ο Σπανός (pics)

bet365

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μετά το τέλος της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά. «Ήταν μία ένταση της στιγμής», ανέφερε στην απολογία του.

Το σφύριγμα της λήξης από τον Αρετόπουλο στο Περιστέρι βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, υπήρξε μία ένταση, στην οποία μπλέχτηκε και ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών ήταν έξαλλος και δύσκολα τον συγκρατούσαν όσοι έσπευσαν να... σβήσουν την φωτιά, με μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας των δυτικών προαστίων να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Τελικά, με την παρέμβαση αυτών, η ένταση έλαβε τέλος.

Βέβαια, στη συνέχεια ήρθε και η δημόσια συγγνώμη του για την όλη συμπεριφορά του τονίζοντας ότι ήταν μία ένταση της στιγμής. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί ο Πλατανιάς μας προσφέρει άριστη φιλοξενία όταν παίζουμε στην Κρήτη.

Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για την συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία ένταση της στιγμής. Συμβαίνουν αυτά.

Πήραμε μία δύσκολη πρόκριση, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Το Κύπελλο παραμένει ένας από τους στόχους μας και στο πρωτάθλημα θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μπούμε στην πεντάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα