Αντάλιασπορ για Πουλίδο!

Δημήτρης Τομαράς
Αντάλιασπορ για Πουλίδο!

bet365

Η Αντάλιασπορ είναι η καινούρια ομάδα που εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο. Ποια η θέση του Μεξικανού για το μέλλον του.

Οι Τούρκοι σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από το Μεξικό αλλά και από το περιβάλλον του παίκτη έχουν κάνει την κίνησή τους, με την προοπτική να μην αφήνει αδιάφορο τον ερυθρόλευκο άσο.

Εκτός από την Αντάλιασπορ - για την οποία είναι ενήμερος ο παίκτης - υπάρχουν ακόμα οι Κολοράντο Ράπιντς και το MLS. Ο ίδιος ο Άλαν Πουλίδο μίλησε στην Diario Record του Μεξικού για το μέλλον του.

«Ο Ολυμπιακός μου έχει φερθεί άψογα. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δεν θέλουν να φύγω. Θέλουν να μείνω εδώ και να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Όμως από την στιγμή που δεν παίζω τόσο θα ήταν καλό να πάω κάπου που να αγωνίζομαι», σχολίασε αρχικά ο Πουλίδο.

Στην συνέχεια τόνισε επίσης πως «τώρα υπάρχει η προοπτική του MLS. Δεν μπορώ να την αποκλείσω. Οι Κολοράντο Ράπιντς είναι μία επιλογή. Έχουμε ήδη μιλήσει. Έχουμε κάνει και νέες επαφές και περιμένουμε τώρα μία ακόμα πιο καλή προσφορά. Τους είπα την αλήθεια. Πως με ενδιαφέρει να παίξω εκεί. Ο μάνατζέρ μου, μου μετέφερε την πρότασή της και μένει να δούμε εάν θα πάω εκεί ή όχι. Εκεί υπάρχουν αρκετοί Μεξικανοί και δεν θα έχω πρόβλημα στο να εγκλιματιστώ. Θα παίξω κιόλας, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα