Η παραίτηση του Περράκη

Η παραίτηση του Περράκη

Gazzetta team
Η παραίτηση του Περράκη

bet365

Ο Παναγιώτης Περράκης με επιστολή του έκανε γνωστό το γιατί παραιτήθηκε από την ΕΕΑ. Ετοιμάζονται αλλαγές στην σύνθεση της Επιτροπής.
Αναλυτικά η επιστολή του Περράκη και ενώ μετά την αποχώρησή του ετοιμάζονται αλλαγές στην ΕΕΑ:
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Όπως ασφαλώς θα ενθυμείσθε, όταν μου απευθύνατε την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω ως μέλος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρά την εκ μέρους μου έλλειψη της αναγκαίας ευχέρειας χρόνου για την οποία σας ενημέρωσα, δέχθηκα τελικά, τουλάχιστον για το πρώτο χρονικό διάστημα από την επανασυγκρότησή της, προκειμένου να συμβάλλω κατά τι κι εγώ, όπως ο Πρόεδρος κατά πρώτο λόγο, αλλά και οι άλλοι διακεκριμένοι συνάδελφοι που επιλέξατε, σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινούσατε απέναντι σε χρόνιες παθογένειες, τις οποίες η Επιτροπή καλούνταν τότε άμεσα να αντιμετωπίσει.
Το διάστημα αυτό έχει ήδη παρέλθει, γι αυτό με την παρούσα υποβάλλω την παραίτησή μου από την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενόψει άλλωστε και των ενεργειών στις οποίες πρόκειται σύντομα αναγκαστικά να προβείτε σε σχέση με τη σύνθεσή της, λόγω της, από τριμήνου περίπου, παραίτησης μέλους της.
Εξάλλου, με αφορμή και το θόρυβο που δημιουργήθηκε τελευταία σε σχέση με την τήρηση ή μη του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής στο πλαίσιο εξέτασης συγκεκριμένης υπόθεσης –θόρυβος που είχε όμως τελικά ως αποτέλεσμα να συγχέεται η διαδικασία με την ουσία-, δεν θα ήθελα η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή να χρησιμοποιηθεί απ΄ οποιονδήποτε κακόβουλο ως μέσο αμφισβήτησης της αμεροληψίας της ή ως όπλο υπονόμευσης του ρόλου της. Ακόμη λιγότερο, δεν θα ήθελα επ΄ ουδενί η συνέχιση της παραμονής μου να χρησιμοποιηθεί για να πληγεί ο μεγάλος αγώνας που εσείς προσωπικά δίνετε για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που ήδη ορισμένοι προσπαθούν να κάνουν.
Συνεπώς, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω, δεδομένου μάλιστα ότι το ηθικό ζήτημα που για μένα είχε προκύψει έχει ήδη λυθεί με απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής.
Εύχομαι στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους. Εσφαλμένες αποφάσεις ουδέποτε βέβαια μπορεί με βεβαιότητα να αποκλεισθεί ότι θα υπάρξουν. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ανεξάρτητα από τα τυχόν λάθη κάποιες φορές στη διαδικασία ή τις επί της ουσίας, ενίοτε έντονες, διαφωνίες (σε ζητήματα συχνά ιδιαίτερα περίπλοκα), ουδείς δικαιούται να τους αποδώσει πρόθεση υπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων ή ν’ αφισβητήσει την αφοσίωσή τους στο στόχο τον οποίο εκ της θέσεώς τους έχουν ταχθεί και προσπαθούν να υπηρετούν. Τους εύχομαι λοιπόν ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
Αθήνα, 29.12.2015
Παναγιώτης Περάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα