Έτοιμος ο Ηρακλής για την πρόκριση

Έτοιμος ο Ηρακλής για την πρόκριση

Απόστολος Παγώνης
Έτοιμος ο Ηρακλής για την πρόκριση

bet365

Με μια προπόνηση στη Μίκρα και με τα γνωστά προβλήματα, Λάζαρ, Περόνε και Στάμου, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Βέροια. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 οι «κυανόλευκοι» απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας.

Στον Ηρακλή δεν έχουν πλέον τον χρόνο ν' ασχοληθούν με το τι έφταιξε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και η ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια ευκαιρία, καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Βέροια. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν αύριο να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την σύντομη προετοιμασία τους με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τα προβλήματα της ομάδας να είναι οι τραυματίες Λάζαρ, Περόνε (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Στάμου (νιώθει τις τελευταίες ημέρες, ενοχλήσεις στο γόνατο).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κάσσος, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης, Πασάς, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι τετράδα θα αποτελείται από τους Μπουκουβάλας, Σαραμαντά, Ζιαμπάρη και Μπαρτολίνι. Αμυντικά χαφ οι Ιντζόγλου και Καρασαλίδης. Στις πτέρυγες οι Πασάς και Κυριακίδης, στον άξονα ο Ρομάνο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα