Μανούσος: «Μόνο ντροπή...» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Μανούσος: «Μόνο ντροπή...» (pic)

bet365

Η αντίδραση Μυτιληνιών οπαδών και τα συνθήματά τους κατά της Καλλονής και περί υποβιβασμού προκάλεσαν την αντίδραση του αρχηγού της, Γιώργου Μανούσου.
Ο Μανούσος έγραψε στο Facebook για τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός - Καλλονή με την στάση μερίδας του κόσμου και τα συνθήματα ακόμα και για εκείνον: «Όσα έγιναν χθες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους Λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να στενοχωρήσουμε όσους χαίρονται με τις ήττες μας. Όσο για μένα τι να πω. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
Το να δέχεσαι επίθεση από ξένους και αντιπάλους το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο που από παιδάκι τόσο πολύ αγαπώ και υπηρετώ πιστά δίνοντας πάντα τον καλύτερο των δυνατοτήτων μου αλλά να με βρίζουν οι συμπατριώτες μου Παναθηναικοι ξεπερνάει τον εαυτό μου!!! Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς!!!».

Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα ...

Δημοσιεύτηκε από Giwrgos Manousos στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα