ΠΑΟΚ: Ευκαιρία σε Μελίσσα

ΠΑΟΚ: Ευκαιρία σε Μελίσσα

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ευκαιρία σε Μελίσσα

bet365

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή ο Νίκος Μελίσσας θα είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ εκτός κι αν προλάβει να είναι έτοιμος ο Γλύκος. Το Gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί όπως όλα δείχνουν την εστία του Δικεφάλου στον επαναληπτικό αγώνα με την Καλλονή. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν κι άλλες ευκαιρίες στο Νίκο Μελίσσα για να δείξει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας.

Θεωρούν πως ο νεαρός "κίπερ", αν συνεχίσει την προσπάθεια, τότε σε 2-3 χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ ταυτόχρονα περιμένουν τον Παναγιώτη Γλύκο να είναι έτοιμος για να ξανά φορέσει τα γάντια του καθώς εμπνέει περισσότερη σιγουριά. Αυτό ελπίζουν να γίνει στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας. Εκτός κι αν προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Πέμπτη, οπότε κι είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα