ΠΑΟΚ: Ευκαιρία σε Μελίσσα

ΠΑΟΚ: Ευκαιρία σε Μελίσσα

ΠΑΟΚ: Ευκαιρία σε Μελίσσα

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή ο Νίκος Μελίσσας θα είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ εκτός κι αν προλάβει να είναι έτοιμος ο Γλύκος. Το Gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει.  

Ο 22χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί όπως όλα δείχνουν την εστία του Δικεφάλου στον επαναληπτικό αγώνα με την Καλλονή. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν κι άλλες ευκαιρίες στο Νίκο Μελίσσα για να δείξει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας.

Θεωρούν πως ο νεαρός "κίπερ", αν συνεχίσει την προσπάθεια, τότε σε 2-3 χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ ταυτόχρονα περιμένουν τον Παναγιώτη Γλύκο να είναι έτοιμος για να ξανά φορέσει τα γάντια του καθώς εμπνέει περισσότερη σιγουριά. Αυτό ελπίζουν να γίνει στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας. Εκτός κι αν προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι την Πέμπτη, οπότε κι είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. 

Best of internet