Με 18άδα για την ανατροπή η Βέροια

Με 18άδα για την ανατροπή η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με 18άδα για την ανατροπή η Βέροια

bet365

Η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, με τον Γεωργιάδη να παίρνει 18 παίκτες στην αποστολή, με στόχο την ανατροπή του 0-1 του πρώτου αγώνα.

Με μία προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (12/1), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Η «βασίλισσα του Βορρά» πάει στη Θεσσαλονίκη με το εις βάρος της 0-1 του πρώτου ματς και καλείται να κάνει την ανατροπή κόντρα στον «Γηραιό» για να βρεθεί στα προημητελικά του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού.

Η προσπάθεια αυτή θα γίνει με 18 ποδοσφαιριστές, τους οποίους ανακοίνωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης με το πέρας του σημερινού προγράμματος. Ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καλί, Βεργώνη, Γιουσούφ, Μπαλάφα, ενώ αποφάσισε να δώσει ανάσες και στους Καντιμοίρη, Όστοϊτς, Μπατιόν, Καϊκούτ.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Λόπεζ, Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Μαραγκός, Νάστος, Μαλόν, Γεωργιάδης, Νέτο, Καρακώστας, Άρτσε, Αμπντούν, Μαγέφσκι, Μεληκιώτης, Ναζλίδης, Ξόμπλιος, Κόλα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα