Ενοχλήσεις ο Μακ

Ενοχλήσεις ο Μακ

Απόστολος Παγώνης
Ενοχλήσεις ο Μακ

bet365

Ένα χτύπημα στο πόδι που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ίσως είναι ικανό να αφήσουν τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή εκτός από τον επαναληπτικό με την Καλλονή. Ο Μακ δεν προπονήθηκε σήμερα και αύριο (13/1) θα φανεί αν είναι σε θέση να προπονηθεί

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν συμμετείχε στη σημερινή (13/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα Αν οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει μέχρι αύριο (13/1) τότε πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Καλλονή στην Τούμπα. Στις ασκήσεις τακτικής συμμετείχε κανονικά κι ο Ρικάρντο Κόστα , ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης. Τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων ακολουθεί κι ο Παναγιώτης Γλύκος που, επίσης, βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς. Τέλος ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα