Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα... ειρήνη ημίν

Γιώργος Καραμάνος
Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα... ειρήνη ημίν

bet365

Κονσταντίν Γκάλκα και Λουίς Ενρίκε έβγαλαν μαζί τη φωτογραφία της ειρήνης ενόψει του επαναληπτικού ντέρμπι για το Κύπελλο.

Πριν από δύο αγωνιστικές, στο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Εσπανιόλ, η Μπαρτσελόνα είναι μείνει στο 0-0. Για να συμβεί αυτό, οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ σκληρά. Το ίδιο συνέβη και λίγες μέρες αργότερα στο πρώτο ματς Κυπέλλου στο «Καμπ Νόου», όπου εκεί τα αίματα άναψαν για τα καλά με πολλές αψιμαχίες.

Αμέσως μετά όμως ο Λουίς Ενρίκε τηλεφώνησε στον συνάδελφο του, Κονσταντίν Γκάλκα, ώστε να ρίξουν εκείνοι τους τόνους. Οι δυο τους μάλιστα έδωσαν και ένα ξεχωριστό και ασυνήθιστο ραντεβού για το πρωί της Τρίτης, μία μέρα δηλαδή πριν τον επαναλληπτικό. Εμφανίστηκαν λοιπόν ο καθένας κρατώντας τη φανέλα της ομάδας του και έδωσαν το σύνθημα για ηρεμία.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το σημαντικό είναι μόνο το ποδοσφαιρικό, αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο. Πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε ηρεμία και σύνεση», είπε ο Λουίς Ενρίκε, με τον Γκάλκα να προσθέτει: «Θέλω το κοινό μας μόνο να ενθαρρύνει την ομάδα στο γήπεδο και να μην ασχοληθεί με τα όσα συνέβησαν. Πρόκειται για ένα ματς ποδοσφαίρου και δεν πρέπει να το κάνουμε να μοιάζει με κάτι περισσότερο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα