Η... πρώτη και η απόφαση για Βλαχοδήμο

Η... πρώτη και η απόφαση για Βλαχοδήμο

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Τι αποφάσισε η διοίκηση του «τριφυλλιού» για την ρήτρα και το πότε θα παίξει.

Η... πρώτη και η απόφαση για Βλαχοδήμο

Ο Παναθηναϊκός έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να κάνει restart στην καριέρα του και να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα με την φανέλα της Ξάνθης. Ο Έλληνας εξτρέμ πήγε για πρώτη φορά την Τρίτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και έκανε προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τον παρουσιάζει στους συμπαίκτες του.

Όπως είναι γνωστό, ο Βλαχοδήμος έχει ρήτρα από τον Ολυμπιακό(350.000 ευρώ) και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό περιπλέκει τα πράγματα, όμως, η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη.

Αν ο Ιταλός τεχνικός κρίνει πως ο Βλαχοδήμος είναι σε καλή κατάσταση και πως τον χρειάζεται εδώ και τώρα, θα τον χρησιμοποιήσει κανονικά και η πλευρά του παίκτη με την στήριξη του Παναθηναϊκού θα πάει στα δικαστήρια με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Αν η τελεσίδικη απόφαση είναι κατά του παίκτη, τότε το «τριφύλλι» θα αναλάβει τα πληρώσει το ποσό που θα εκδικαστεί στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά το... επικοινωνιακό της υπόθεσης, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν, καθώς πιστεύουν πως η κίνηση του «αιωνίου» να πάει στα δικαστήρια τον Βλαχοδήμο θα φέρει γενική κατακραυγή από το κοινό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Best of internet