Η Λεωφόρος κρίνει πολλά στον ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Η Λεωφόρος κρίνει πολλά στον ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος σε ένα ματς που κρίνεται όχι μόνο η πρόκριση, αλλά και το μέλλον του Γιάννη Πετράκη.

Η κατάσταση στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι η καλύτερη δυνατή και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Πετράκη. Στην διοίκηση-όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr- υπάρχει δεδομένα έντονη δυσαρέσκεια για τις επιλογές του Ρεθυμιώτη τεχνικού, ενώ και η κατάσταση στα αποδυτήρια δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Πλέον, η θέση του Γιάννη Πετράκη κρίνεται επισφαλής και το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον του στους Ηπειρώτες. Σε αυτό το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να δείξει ένα διαφορετικό-προς το καλύτερο-πρόσωπο σε σχέση με το πρόσωπο που έχει δείξει στους προηγούμενους αγώνες.

Σε περίπτωση που η εικόνα της ομάδας δεν αλλάξει τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άμεσα αλλαγές και αφορούν πιθανές αλλαγές στην άκρη του πάγκου. Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ήδη στα Γιάννενα έχουν ακουστεί και κάποια ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες όπως είναι αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου.

Το σίγουρο είναι ότι το ματς της Πέμπτης (14/1) στην Λεωφόρο θα κρίνει πολλά για την ομάδα, και αν η υπόθεση-πρόκριση είναι δύσκολη μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να δείξει το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα