Σίλντενφελντ: «Δεν είναι στα πλάνα μου ο Παναθηναϊκός»

Σίλντενφελντ: «Δεν είναι στα πλάνα μου ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Ρόλλας
Σίλντενφελντ: «Δεν είναι στα πλάνα μου ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και πως θέλει να παραμείνει στην Ντιναμό.

Από την ημέρα που ο Σέρχιο Σάντσεθ τραυματίστηκε στα Γιάννινα, το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ ήταν το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους υποψήφιους να καλύψουν το κενό που άφησε ο Ισπανός αμυντικός.

Μιλώντας στο «jutarnji.hr» όμως, ο Κροάτης αμυντικός ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Αθήνα και πως στο μυαλό του είναι το πως θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι με την Ντιναμό.

«Δεν ξέρω ποια είναι τα πλάνα του Παναθηναϊκού, αλλά ξέρω ποια είναι τα δικά μου. Έχω συμβόλαιο με την Ντιναμό για 2,5 χρόνια ακόμη. Δεν έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Περιμένω πως και πως να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι για τους «μπλε». Φυσικά, θέλω να προετοιμαστώ σωστά και πιστεύω ότι θα έχω μία επιτυχημένη καριέρα με τη Ντινάμο.

Ήμουν σε ένα ματς του Παναθηναϊκού επειδή εκεί παίζουν οι φίλοι μου, ο Πράνιτς, ο Πέτριτς και άλλοι. Τέλος πάντων, είχα προγραμματίσει καιρό να περάσω τις διακοπές μου στην Αθήνα. Τώρα, επιτέλους είμαι υγιής, νιώθω καλά και δεν χρειάζεται τα media να γράφουν σενάρια περί αποχώρησής μου από την Ντιναμό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα