ΠΑΟΚ: Οικογενειακοί μπελάδες για Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Οικογενειακοί μπελάδες για Μπερμπάτοφ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οικογενειακοί μπελάδες για Μπερμπάτοφ

bet365

Αν κάτι ενοχλεί και θέλει να «σβήσει», εδώ και τώρα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, είναι οι οικογενειακοί μπελάδες, που αφήνουν «σημάδια» γύρω από το όνομά του.

Ότι κι αν συμβαίνει γύρω από την οικογένεια Μπερμπάτοφ, είτε πρόκειται για ένα κοντινό ή μακρινό πρόσωπο, έχει αντίκτυπο στο προφίλ του Βούλγαρου σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ. Στη γειτονική χώρα ασχολούνται με κάθε τι έχει σχέση μαζί του.

Ο αδερφός του, Ασεν, εδώ και χρόνια είχε αναμειχθεί σε αρκετά σκάνδαλα, λόγω βίας συμπεριφοράς, ο «Ντίμκο» προσπάθησε να τον βάλει στο χώρο του ποδοσφαίρου στέλνοντας τον να γίνει προπονητής, αλλά τώρα θα πρέπει να ασχοληθεί και με τα «καμώματα» του Νικολάι Κουτσάροφ, ο οποίος είναι ο άνδρας της αδερφής της γυναίκας του, Ελενας.

Ο Κουτσάροφ αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην ομάδα σάλας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στο τελευταίο ντέρμπι της πόλης, με αντίπαλο την Λέφσκι, πρωταγωνίστησε σε πρωτοφανή επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Μπερμπάτοφ είναι έντονα ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Κουτσάροφ και τον έχει συμβουλεύσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς όλα όσα κάνει καταλήγουν στον ίδιο.

Σ’ ότι αφορά τον αδερφό του, Άσεν, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ του βρήκε ομάδα στον Μπάνσκο για να κάνει ως προπονητής τα πρώτα του βήματα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα