ΠΑΟΚ: Ο Χάρης που μεγάλωσε…

ΠΑΟΚ: Ο Χάρης που μεγάλωσε…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Χάρης που μεγάλωσε…

bet365

Τα πιο χαρούμενα γενέθλια του θα περάσει φέτος ο Χάρης Χαρίσης. Ο μικρός από τα Γιάννινα, συμπληρώνει σήμερα το 21ο έτος της ηλικίας του, βασικός στον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του, γεννημένου στις 12 Ιανουαρίου 1995, Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή απασχόλησε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2014. Το όνομά του μπήκε στο μπλοκάκι των υποψήφιων νεαρών ποδοσφαιριστών που ενδιέφεραν τον «Δικέφαλο». Δεν χρειάστηκε να τον δουν να αγωνίζεται πάνω από τέσσερις μήνες ως βασικός με τη φανέλα του ΠΑΣ. Αποφάσισαν ότι πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του.

Ηταν μια περίοδος, όπου στον ΠΑΟΚ έψαχναν τον ποδοσφαιριστή, που θα αντικαθιστούσε τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος είχε αποφασίσει να φύγει για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και στις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, ο Ζήσης Βρύζας ταξίδεψε στα Γιάννινα, έδωσε τα χέρια με τον Χριστοβασίλη και έκλεισε «πακέτο» τον Χαρίση μαζί με τον Κοροβέση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ.

Ο Χαρίσης υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι του 2015 άφησε τα αγαπημένα του Γιάννινα και πήγε στην Τούμπα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Η αρχή, πάντως, ήταν αρκετά δύσκολη. Στάθηκε διπλά και τριπλά άτυχος. Μόλις στις 22 Ιουλίου, κι ενώ η ομάδα είχε αρχίσει να δίνει επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη, υπέστη την πρώτη θλάση, επέστρεψε μετά από δύο μήνες στα γήπεδα, ενώ τον Νοέμβριο γύρισε με νέα θλάση από τις υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων και τον Δεκέμβριο είχε ξανά τις γνωστές μυϊκές ενοχλήσεις, μένοντας πάνω από 90 μέρες μακριά από τα γήπεδα.

Όμως, πλέον, όλα αυτά τα’ χει αφήσει όλα πίσω του, στο ματς με την πρώτη του αγάπη, τον ΠΑΣ, πέτυχε το παρθενικό γκολ του στη Superleague και δείχνει ότι αποτελεί ένα από τα πιο εξελίξιμα ελληνόπουλα του ποδοσφαίρου μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα