Προσπάθησε για Τσάβες ο Αστέρας Τρίπολης

Θοδωρής Βασίλης
Προσπάθησε για Τσάβες ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα, μια προσπάθεια που έπεσε στο κενό.

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει παίκτη για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό και όπως αναφέρει το Goal προσπάθησε να κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες. Ο Αργεντινός άσος βρίσκεται σε διαμάχη με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας κάνει προσφυγή και οι Αρκάδες ήταν έτοιμοι να προσφέρουν ένα πλούσιο συμβόλαιο στον Τσάβες.

Οι ίδιοι όμως ενημερώθηκαν ότι ο Τσάβες είναι «δεμένος» με την ΑΕΚ η οποία περιμένει να μείνει ελεύθερος κι έτσι ο Αστέρας έκανε πίσω. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης παλιότερα είχε καταθέσει πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία είχε απορριφθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα