Στραματσόνι: «Ψάχνουμε, δεν είμαστε κοντά σε αμυντικό»

Στραματσόνι: «Ψάχνουμε, δεν είμαστε κοντά σε αμυντικό»

Στραματσόνι: «Ψάχνουμε, δεν είμαστε κοντά σε αμυντικό»

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως ο τραυματισμός του Σέρχιο Σάντσεθ ωθεί τον Παναθηναϊκό να στραφεί στην αγορά για σέντερ μπακ, ξεκαθαρίζοντας πως ωστόσο δεν βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής.

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καλλονή είχε κερδίσει και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο... λαμπεροί, στο δεύτερο κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Υπήρχε και το πρόβλημα του αέρα στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε κοντά τις γραμμές» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει: «Παίξαμε τρία ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα οπότε κάποιοι παίκτες ενδεχομένως να ήταν και κουρασμένοι. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε το β’ ημίχρονο και ξέρουμε πως θέλουμε αρκετά πράγματα για να δουλέψουμε από εδώ και πέρα».

Στη συνέχεια, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία του Τριφυλλιού, που παρουσίασε βελτίωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα και το γεγονός ότι η Καλλονή έκανε μόνο μία φάση και πως ο Στιλ δεν χρειάστηκε να επέμβει. Στο β’ μου άρεσε πιο που ο τρόπος που αγωνιστήκαμε, παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία. Ο Μπεργκ επανήλθε μετά από κάποιο διάστημα και είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Από την απόδοση του Μέστο είμαι ικανοποιημένος».

Ερωτηθείς για τους Εσιέν και Ζέκα, εξήγησε: «Ο Εσιέν έχει παίξει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια, αισθάνθηκε κάπως κουρασμένος και δεν ήθελα να ρισκάρω μαζί του. Ο Ζέκα μας βοηθά πολύ σε αυτή τη θέση και σήμερα ήταν ένα από τους καλύτερους».

Κληθείς να σχολιάσει την έλευση του Μαμούτε και τις προσπάθειες που γίνονται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, επισήμανε: ««Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα, θα μιλήσουμε για τον Μαμούτε όταν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί. Πρέπει πάντα να προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα σου. Ο τραυματισμός του Σάντσεθ μας αναγκάζει να κοιτάξουμε την αγορά, ακόμα δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή».

Best of internet