Καραγεωργίου: «Το πρώτο γκολ μας πόνεσε»

Καραγεωργίου: «Το πρώτο γκολ μας πόνεσε»

Gazzetta team
Καραγεωργίου: «Το πρώτο γκολ μας πόνεσε»

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου στάθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν για την οικονομία της αναμέτρησης, το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο.

«Έγινε μία καλή προσπάθεια σήμερα από τους ποδοσφαιριστές μας. Εκεί που έδειχναν τα πράγματα ότι το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο χωρίς να δίνουμε τη δυνατότητα για προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό ήρθε το πρώτο γκολ που μας πόνεσε πολύ. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα και η ψυχολογία δεν είναι καλή. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που στο σχεδιασμό το είχαμε και χαμένο», είπα αρχικά ο προπονητής της Καλλονής και συνέχισε:

«Βέβαια δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε παιχνίδια. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή που προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα. Παίζαμε σήμερα στην ουσία με έντεκα ποδοσφαιριστές και στον πάγκο βρίσκονταν παιδιά των ακαδημιών. Όταν θα είναι έτοιμοι οι νέοι ποδοσφαιριστές και είναι η τύχη με το μέρος μας θα αρχίσουμε να βάζουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα