Μπουμάλ: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την αρχή»

Μπουμάλ: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την αρχή»

Gazzetta team
Μπουμάλ: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την αρχή»

bet365

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μίλησε γι' αυτό αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει όλοι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και για το γκολ μου. Κάτι ιδιαίτερο για μένα, μου δίνει κίνητρο ώστε να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ενόψει της συνέχειας».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Παναθηναϊκός: «Από την πρώτη στιγμή νιώθω πως με εμπιστεύονται και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα. Μου έχουν δώσει πράγματα όλοι και αισθάνομαι πως πρέπει να δώσω κάτι και εγώ πίσω».

Για το αν περίμενε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα ότι θα φτάσει να παίζει στον Παναθηναϊκό: «Το πίστευα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να φτάσω εδώ. Έπρεπε να ωριμάσω, ήξερα πως έχω την ποιότητα και πιστεύω πως μπορώ να κάνω ακόμα περισσότερα. Με έχουν βοηθήσει και η γυναίκα μου και η οικογένειά μου σε όσα έχω πετύχει».

Για την συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, ασφαλώς θα κάνουμε και την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα, όμως πρώτος μας στόχος είναι το Κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για την αφιέρωσή του στο γκολ: «Ήταν ένα δώρο προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Όταν αγωνίζεσαι μακριά και βλέπεις τόσο κόσμο είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενο, είναι ένα συναίσθημα της στιγμής και ένιωσα πως πρέπει να τους το αφιερώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα