Ανέβασε ρυθμούς ο Παπαστεριανός στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ανέβασε ρυθμούς ο Παπαστεριανός στην Ξάνθη

bet365

Ο Παπαστεριανός ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, στην οποία ακολούθησε εκ νέου ατομικό. Επίσκεψη και δωρεά από τους ακρίτες, ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ.

Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή της Ξάνθης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ, με τους ακρίτες να στρέφουν την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο (9/1) και ασκήσεις κατοχής για τους υπόλοιπους.

Από αυτές ήταν εκτός ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος ακολούθησε εκ νέου ατομικό, αλλά ανέβασε ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (15/1).

Από εκεί και πέρα, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Εραρμίου, με ποδοσφαιριστές και Γιώργο Κασναφέρη να μοιράζουν χαρά στους μικρούς μαθητές και να κάνουν δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στη Διεύθυνση του Σχολείου, τον οποίο παρέδωσαν οι Κώστας Φλίσκας, Μανώλης Μπέρτος, Χρήστος Λισγάρας και Πέτρος Ορφανίδης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Κασναφέρης απηύθυνε χαιρετισμό και εν συνεχεία ο Φλίσκας ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ που δέχτηκε το αίτημα των αρχηγών της Ξάνθης και ευχήθηκε να αξιοποιηθεί η δωρεά από τους μαθητές. Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια τόσο του αγώνα με τον Ατρόμητο όσο και του εξ' αναβολής με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη:

για τα εισιτήρια με τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, το Σάββατο 16/01/2016 και ώρα 15.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής :

Α) Μέσω internet (Viva.gr)
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Από Τρίτη 12/01/2016 έως Παρασκευή 15/01/2016 από τις 10.00 – 18.00 &

Το Σάββατο 16/01/2016 από τις 10.00 – 13.00

Για τους φιλάθλους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Δ τιμή εισιτηρίου 15 €

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 13 €

παιδικό εισιτήριο 5 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ο.Κ., την Τετάρτη 20/01/2016 και ώρα 19.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για την αρχική ημερομηνία του αγώνα (03/01/2016) ισχύει και τώρα, ενώ παράλληλα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής:

Α) Μέσω internet (Viva.gr)
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

08/01/2016 Παρασκευή 10:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. και
11/01/2016 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

Για τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €
τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €

(χωρίς διακριτικά της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 25 €

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Οι φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για την αρχική ημερομηνία του αγώνα (03/01/2016) μπορούν να το επιδείξουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο και να εισέλθουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα