ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα (pics)

ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο για μία ακόμη φορά, με τους παίκτες της ομάδας να προσφέρουν σήμερα  δώρα και λίγες ευχάριστες στιγμές σε παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά  στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσoκομείου.   

ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα (pics)

Τους μικρούς ήρωες της ζωής που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική Πτέρυγα και στην Γ’ Παιδιατρική Κλινική (Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ανηλίκων) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς , Γιάννης Μυστακίδης , Μάριν Λέοβατς και Νίκος Μελίσσας , μοιράζοντας πολλά χαμόγελα. Οι μικροί  φίλοι της ομάδας πέρασαν λίγα λεπτά ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους τους παίκτες, οι οποίοι τους μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν μαζί τους και βγήκαν πολλές φωτογραφίες.

 

Οι γονείς των παιδιών καθώς και οι γιατροί που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών, εξήγησαν πως η χαρά που τους προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και τους δίνει δύναμη στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα τους για τη ζωή. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!

Best of internet