ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα (pics)

ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα (pics)

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Μοίρασαν χαμόγελα (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο για μία ακόμη φορά, με τους παίκτες της ομάδας να προσφέρουν σήμερα δώρα και λίγες ευχάριστες στιγμές σε παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσoκομείου.

Τους μικρούς ήρωες της ζωής που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική Πτέρυγα και στην Γ’ Παιδιατρική Κλινική (Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ανηλίκων) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς , Γιάννης Μυστακίδης , Μάριν Λέοβατς και Νίκος Μελίσσας , μοιράζοντας πολλά χαμόγελα. Οι μικροί φίλοι της ομάδας πέρασαν λίγα λεπτά ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους τους παίκτες, οι οποίοι τους μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν μαζί τους και βγήκαν πολλές φωτογραφίες.

Οι γονείς των παιδιών καθώς και οι γιατροί που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών, εξήγησαν πως η χαρά που τους προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και τους δίνει δύναμη στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα τους για τη ζωή. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα