Παρελθόν από Πανθρακικό οι Σερφά, Σέτι

Νίκος Τσιώκος
Παρελθόν από Πανθρακικό οι Σερφά, Σέτι

bet365

Παρελθόν αποτελούν από τον Πανθρακικό οι Σοφιάν Σερφά, Σεμπάστιαν Σέτι, όπως ανακοίνωσαν οι ακρίτες τη Δευτέρα (11/1).

Μείον δύο παίκτες στο ρόστερ του Πανθρακικού, καθώς ανακοινώθηκε η λύση των συμβολαίων των Σοφιάν Σερφά και Σεμπάστιαν Σέτι. Ωστόσο, μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί η περίπτωση του πρώτου, καθώς ήταν ο ένας από τους δύο βασικούς στόπερ, με τους ακρίτες να αποδυναμώνονται στην άμυνα, τη στιγμή που παλεύουν για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχασε μόλις δύο ματς στη φετινή σεζόν και αυτά λόγω καρτών, ενώ βρισκόταν στην ομάδα της Κομοτηνής από το καλοκαίρι του 2014.

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Πανθρακικός. Σε απόδοση 2.15 στη Novibet η νίκη των «πρασίνων» κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όσο για τον Σέτι, δεν είχε και τόσο χρόνο συμμετοχής (7 ματς στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με αποτέλεσμα να μείνει για ένα χρόνο στους Θρακιώτες, αφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2015.

Έτσι, στα στόπερ αυτή τη στιγμή ο Πανθρακικός μένει με τρεις, τους Χρήστο Μελίσση, Γιάννη Ποτουρίδη, Μαυρουδή Μπουγαΐδη και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Βέβαια, δύσκολα θα βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του Σερφά, με δεδομένο ότι υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Πανθρακικός

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σοφιάν Σερφά (Sofyane Cherfa). Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Σέτι (Sebastian Andres Setti). Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα