Νεϊμάρ: «Δε θέλω να είμαι ο καλύτερος»

Νεϊμάρ: «Δε θέλω να είμαι ο καλύτερος»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Δε θέλω να είμαι ο καλύτερος»

bet365

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε πολύ ταπεινός στην κοινή συνέντευξη τύπου με τους Μέσι και Ρονάλντο πριν την απονομή της Χρυσής Μπάλας.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην τελική 3άδα της Χρυσής Μπάλας και στην κοινή συνέντευξη τύπου με τους άλλους δύο υποψήφιους εμφανίστηκε πολύ ταπεινός, τονίζοντας ότι αμφότεροι είναι σε άλλο επίπεδο.

Για το αν νιώθει χαλαρός την πρώτη φορά που βρίσκεται στην τελική 3άδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ, δίπλα σε δύο μεγάλους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Ελπίζω να επιστρέψω ξανά σε αυτή τη θέση».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει περισσότερα τέρματα σε αυτή την ηλικία από ό,τι ο Μέσι και ο Ρονάλντο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που σκοράρω και κερδίζω τίτλους. Αυτό, όμως, είναι δυνατό χάρη στους συμπαίκτες μου και στον Μέσι. Ο Λίο και ο Ρονάλντο συνεχίζουν να γράφουν ιστορία».

Για το αν η τεχνική οφείλεται στο ταλέντο ή στη δουλειά του: «Και στα δύο. Το ταλέντο παίζει μεγάλο ρόλο, όμως πρέπει να το δουλέψεις και να το τελειοποιήσεις. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω αυτό το χάρισμα. Πάντα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το αν πιστεύει ότι είναι στο επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν είμαι στο επίπεδό τους. Είναι και οι δύο είδωλά μου. Είναι αδιανόητο το επίπεδο που έχουν φτάσει και είναι τιμή να βρίσκομαι δίπλα τους. Δε θέλω να είμαι ο καλύτερος όλων. Θέλω να μπορώ να κερδίζω τον οποιονδήποτε».

Όσο για τον Μέσι και Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία; «Από αυτούς που έχω δει να παίζουν είναι οι καλύτεροι. Έχουν γράψει ιστορία. Βλέπω τον Ρονάλντο στην τηλεόραση, όμως γνωρίζω τον Μέσι προσωπικά. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκα και έμεινα έκπληκτος από το πόσο ήρεμος και απλός είναι. Η ελπίδα μου είναι ότι κάποια μέρα θα μπορέσω να τον διαδεχθώ. Εύχομαι να είχα το δεξί πόδι του Ρονάλντο και το αριστερό του Μέσι», ολοκλήρωσε ο Βραζιλιάνος.

 

Τελευταία Νέα