Πέτριτς: «Νιώθω υπέροχα»

Πέτριτς: «Νιώθω υπέροχα»

Νίκος Αθανασίου
Πέτριτς: «Νιώθω υπέροχα»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στην Κροατία για το δυνατό ξεκίνημα στο 2016, τον Αντρέα Στραματσόνι και το πως αισθάνεται στην τελευταία του αγωνιστική περίοδο ως ποδοσφαιριστής!

Καταρχήν, ο Πέτριτς κλήθηκε να θυμηθεί ποτε σκόραρε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο. «Θυμάμαι πότε πέτυχα δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Ήταν με την φανέλα της Φούλαμ σε παιχνίδι κόντρα στην Νόριτς. Νικήσαμε 5-0 και είχα και ασίστ. Στην δεύτερη ερώτηση με πιάσατε απροετοίμαστο».

Η απάντηση δόθηκε από τον συντάκτη του κειμένου. Από το 2010 ως παίκτης του Αμβούργου. «Το είχα ξεχάσει. Είναι καλό να σκοράρω περισσότερο τώρα που το τέλος είναι κοντά. Είναι... συλλεκτικά αυτά τα γκολ» ήταν η απάντηση του 35χρονου επιθετικού, ο οποίος είπε για τον Αντρέα Στραματσόνι:

«Ο Στραματσόνι είναι ένας κλασσικός Ιταλός τεχνικός που δίνει έμφαση στην τακτική, όσο καιρό δουλεύουμε μαζί του. Υπάρχει βελτίωση. Κάποιοι παίκτες που ήταν πιο... ελεύθεροι στο παιχνίδι τους, θα πρέπει να γίνουν «σκλάβοι» της τακτικής.Νικήσαμε δύο ματς στο νέο έτος και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

Όσον αφορά τα... μυστικά της εξαιρετικής του κατάστασης, υπογράμμισε:

«Στην προπόνηση δεν έχω τραυματισμούς, στο γήπεδο νιώθω υπέροχα. Έχω δύναμη και ενέργεια. Αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μου. Είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να κρατήσω αυτό το επίπεδο. Όσο θα παίζω ποδόσφαιρο θέλω να το απολαμβάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα