ΠΑΟΚ: Ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση

ΠΑΟΚ: Ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση

bet365

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το νέο μέλος της διοίκηση του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος ήρθε για να μείνει και να εγκατασταθεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου ν' ασχοληθεί με τον τομέα του που είναι οι διεθνείς σχέσεις.

Ο Λούμπος Μίχελ, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με τον Φράνκ Άρνεσεν παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να φύγει και πάλι για το εξωτερικό. Ήρθε για να εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην Θεσσαλονίκη και να δουλέψει από το γραφείο του στην Τούμπα. Ο Σλοβάκος που έχει αναλάβει τον τομέα των διεθνών σχέσεων τον περιμένει πολύ δουλειά καθώς ουδέποτε ο ΠΑΟΚ είχε δικό του άνθρωπο για να χειρίζεται διεθνείς υποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα