ΠΑΟΚ: Πάει σε λίγες προσθήκες και… καλές!

ΠΑΟΚ: Πάει σε λίγες προσθήκες και… καλές!

ΠΑΟΚ: Πάει σε λίγες προσθήκες και… καλές!

Εκτός απροόπτου ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σε χαμηλούς ρυθμούς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Λίγες προσθήκες και… καλές», λένε με νόημα στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ, παρά την πλούσια ονοματολογία, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε λίγες και μετρημένες κινήσεις, με την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ να αποτελεί την μοναδική προτεραιότητα της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η απόκτηση ενός «δεκαριού», που τόσο πολύ θέλουν να φέρουν στην Τούμπα, θα εξαρτηθεί από το ύψος των χρημάτων που θα αποφασίσει να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και αναμένεται να οριστικοποιηθεί, μετά την συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τις επόμενες ημέρες, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτό που θέλουν πρώτα απ’ όλα στην Τούμπα είναι η ομάδα να σταθεροποιηθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και σε πρόσωπα και σχηματισμό, ενώ θέλοντας να αντικρούσουν την δυσαρέσκεια ορισμένων ποδοσφαιριστών για τη μη χρησιμοποίησή τους υποστηρίζουν ότι «ούτε ο Μπερμπάτοφ, ούτε ο Τζιόλης, ο Μαλεζάς ή ο Κάτσε μπορούν να θεωρηθούν αναπληρωματικοί, όλοι υπολογίζονται και αποτελούν ένα γκρουπ 16-17 ποδοσφαιριστών που θα επωμιστούν το σημαντικότερο βάρος στη συνέχεια».

Σ’ ότι αφορά τις αποχωρήσεις, υπάρχουν σκέψεις για να δοθεί δανεικός ο Κυριάκος Σαββίδης, εάν κι εφόσον, βρεθεί ομάδα με προοπτικές να παίξει και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Best of internet