Πανιώνιος: Νέος γενικός αρχηγός ο Ναλιτζής

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Νέος γενικός αρχηγός ο Ναλιτζής

bet365

Ένα παλιός γνώριμος επιστρέφει στον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ναλιτζή ο οποίος θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας με τον Αντώνη Μανίκα να αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στον κόσμο του Πανιωνίου επιστρέφει στην ομάδα. Ο λόγος για τον ήρωα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το 1998, Δημήτρη Ναλιτζή, ο οποίος θα είναι πλέον ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός των «κυανέρυθρων», Αντώνης Μανίκας, αλλάζει πόστο και αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του τμήματος Scouting και της αρτιότερης λειτουργίας του, ανακοινώνει πως την θέση του επικεφαλής αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Μανίκας.

Παράλληλα, τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας, αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Ναλιτζής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα