«Θα κινηθούμε νομικά αν τιμωρηθεί η ομάδα»

«Θα κινηθούμε νομικά αν τιμωρηθεί η ομάδα»

bet365

Έτοιμη να στραφεί νομικά κατά του φιλάθλου που πέταξε μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο, δηλώνει η διοίκηση του Παναιτωλικού.

Αντίδραση από την διοίκηση του Παναιτωλικού, που μέσα από ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι, σε περίπτωση που τιμωρηθεί για το μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θα κινηθεί νομικά κατά του φιλάθλου που το πέταξε, διεκδικώντας αποζημίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, φίλαθλος πέταξε στον αγωνιστικό χώρο άδειο πλαστικό μπουκάλι, γεγονός που καταγράφηκε τόσο στο φύλλο αγώνα, όσο και στην έκθεση του παρατηρητή. Η Αστυνομία εντόπισε τον δράση από το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες που λειτουργεί στο γήπεδο και προχώρησε στη σύλληψή του.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με τον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε και σε προηγούμενο παρόμοιο περιστατικό, η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε περίπτωση τιμωρίας θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα