«Ήταν ο Κατίδης και τα χτυπήματα... δολοφονικά»

Gazzetta team
«Ήταν ο Κατίδης και τα χτυπήματα... δολοφονικά»

bet365

Κόντρα στις διαψεύσεις, ο ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας τόνισε πως ήταν όντως ο Κατίδης αυτός που έστειλε τρεις παίκτες στο νοσοκομείο.

Στοιχεία ότι ήταν όντως ο Κατίδης αυτός που επιτέθηκε σε παίκτες, με αποτέλεσμα να τους στείλει στο νοσοκομείο, καταγγέλλει πως υπάρχουν ο ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, που μίλησε για το γεγονός στον Arena fm 89,4.

«Υπάρχουν φωτογραφίες από κινητά στις οποίες φαίνεται ποιος είναι. Εμείς θα καλέσουμε τον αρχηγό και τον πρόεδρο της ομάδας να μας πουν ποιος είναι ο Νούμερο 5. Αν θέλουν να τιμωρήσουν το γείτονά τους που δεν ήταν στο γήπεδο, ας το κάνουν. Τον γνώρισαν τα παιδάκια που κάποια ήταν οπαδοί της ΑΕΚ.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαρίδης άκουσε που έβρισε τα θεία ο Κατίδης και του είπε δεν ντρέπεσαι να βρίζεις τα θεία. Και ο άλλος ξεκίνησε να τον χτυπά.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που δεν τα κάνει αυτά ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Σήκωσε το γόνατο και τον χτύπησε στο στήθος. Αυτά τα χτυπήματα ήταν πολύ τρομακτικά. Το τελευταίο χτύπημα πήγαινε στο κεφάλι.Είναι δολοφόνος όπιος το κάνει αυτό. Είναι δολοφονικά χτυπήματα. Έτρεχα να τους χωρίσω και δεν προλάβαινα. Ο κύριος Κατίδης να βγει να πει την αλήθεια».

 

Τελευταία Νέα