Βγάζει γούστα

Θοδωρής Βασίλης
Βγάζει γούστα

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την καλύτερη εμφάνιση του Πανιωνίου επί Ουζουνίδη, για τον Καραμάνο που κάλυψε απόλυτα το κενό του Μπουμάλ, αλλά και για την σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργείται ξανά με τον κόσμο.

Για τον Πανιώνιο το ματς με τον Ηρακλή ήταν ιδιαίτερα σημαντικό γιατί ήταν το πιο βατό μέσα από μια σειρά αγώνων με τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος.

Επίσης, θα ήταν το πρώτο πραγματικό τεστ για την ομάδα χωρίς τον Ολιβιέ Μπουμάλ (το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν άλλων συνθηκών) και το αν είχε βρεθεί τρόπος αντικατάστασής του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ξεκινήσει ως αντί-Μπουμάλ τον Τάσο Καραμάνο και δικαιώθηκε πληρως. Με τον πρώην άσο του Ατρομήτου κορυφαίο του αγώνα, οι «κυανέρυθροι» έκαναν με διαφορά την καλύτερή τους εμφάνιση την φετινή σεζόν.

Ο Πανιώνιος ήξερε από το πρώτο λεπτό τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, μπήκε με νοοτροπία νικητή, και αφού με τον Σιώπη εξουδετέρωσε τον Ρομάνο έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Πίεση από την αρχή, επιθετική νοοτροπία σε όλο το 90λεπτο με τους ποδοσφαιριστές να υπηρετούν από την αρχή ως το τέλος το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Η νίκη του Ιστορικού δεν χωράει καμία αμφισβήτηση και μάλλον το τελικό σκορ αδικεί τους «κυανέρυθρους», αν σκεφτεί κανείς ότι είχαν 12 τελικές προσπάθειες την ώρα που ο Ηρακλής μέτρησε ένα απόλυτο μηδέν. Καμία φάση, καμία οργανωμένη επίθεση, με μοναδικό διασωθέντα τον Χουάντερσον ο οποίος έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μπήκε ξανά στην πρώτη πεντάδα κι απέδειξε και στον πιο δύσπιστο οπαδό της ότι αυτός ο ζωντανός οργανισμός θα βρίσκει τον τρόπο να αντικαθιστά και να βγαίνει πιο δυνατός ακόμα και όταν του φεύγουν βασικά κομμάτια του οργανισμού του.

ΥΓ. Τάσος Καραμάνος εκπληκτικός ως δεξί εξτρέμ. Τόσο στο επιθετικό κομμάτι δεν άφησε σε ησυχία τον Σαραμαντά, τρομερός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΥΓ1. Άλλη μια μεστή εμφάνιση από τον Τάσο Μπακασέτα που συνδυάστηκε με ασίστ. Κατάπιε για άλλο ένα ματς χιλιόμετρα ο Σιώπης ο οποίος παράλληλα εξαφάνισε και τον Ρομάνο. Οι επόμενοι που θα φέρουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με τον Παναθηναϊκό.

ΥΓ2. Πολλοί ανησυχούσαν ότι η ομάδα θα αποδυναμωθεί με τις αποχωρήσεις των Μπουμάλ-Μητρόπουλου, αλλά οι κινήσεις των Σαλπιγγίδη, Τζανδάρη, Τριανταφυλλόπουλου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

ΥΓ3. Το πιο σημαντικό με τις νίκες αυτές είναι ότι πλέον και ο κόσμος αρχίζει να γουστάρει αυτό που γίνεται στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και η σχέση εμπιστοσύνης που είχε χαθεί ξαναχτίζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα