ΠΑΟΚ: Κάτι δεν πάει καλά με τον Κάτσε

ΠΑΟΚ: Κάτι δεν πάει καλά με τον Κάτσε

Για δεύτερο σερί ματς ο Ιγκόρ Τούντορ έστειλε το… μήνυμα στον Εργκούς Κάτσε, που έχει ζητήσει συνάντηση με τον Φρανκ Αρνεσεν.

ΠΑΟΚ: Κάτι δεν πάει καλά με τον Κάτσε

Ο Κάτσε αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει να συναντηθεί και να μιλήσει με τον Φρανκ Αρνεσεν, χωρίς όμως ο Δανός αθλητικός διευθυντής να τον έχει δει μέχρι τώρα.

Από την πλευρά του ο Κροάτης προπονητής επιμένει, ότι οι λόγοι του αποκλεισμού είναι καθαρά αγωνιστικοί. Μέχρι ενός σημείου μπορεί να έχει δίκιο. Ο συναγωνισμός στον ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει, ειδικά σε μια θέση όπου ο Αρνεσεν το καλοκαίρι πήρε Τσίμιροτ, Σάμπο, Αντόνις, ενώ ήδη ερχόταν ο Χαρίσης από τον ΠΑΣ και στην ομάδα υπήρχαν Τζιόλης και Κάτσε. Εξι παίκτες για δύο θέσεις.

Το δίδυμο Χαρίσης – Τσίμιροτ, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς, δείχνει ικανό για σπουδαία πράγματα στη μεσαία γραμμή. Ίσως να αποδειχθεί αιτία για να μείνει στον πάγκο ο βασικός και αναντικατάστατος, μέχρι τώρα, Αλέξανδρος Τζιόλης, αλλά στην Τούμπα αντιλαμβάνονται, ότι «κάτι τρέχει» με τον Αλβανό μέσο, ο οποίος δεν μπήκε καν στην αποστολή για το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, ενώ την Κυριακή «κόπηκε» ως 19ος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 23χρονος μέσος με 20 συμμετοχές (17 βασικός) στους 32 φετινούς αγώνες, βρίσκεται αυτό τον καιρό σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου, με προτροπή του ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή μάνατζερ (είχε τον ίδιο με τον Τζανδάρη…), αλλά προφανώς και δεν είναι μόνο το νέο συμβόλαιο και η μη συμφωνία, που ωθεί τον Τούντορ να τον αφήνει εκτός αποστολής. 

Best of internet