Ζήτησε να φύγει δανεικός ο Πλατέλλας

Ζήτησε να φύγει δανεικός ο Πλατέλλας

Gazzetta team
Ζήτησε να φύγει δανεικός ο Πλατέλλας

bet365

Τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι ζήτησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, βλέποντας ότι θα δυσκολευτεί να βρει χρόνο συμμετοχής με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ο μικρός χρόνος συμμετοχής που του δίνει ο Ουρουγουανός έως τώρα φαίνεται πως έχουν προβληματίσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, που σύμφωνα με τη Live Sport, απευθύνθηκε στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να του μεταφέρει το αίτημά του.

Ο Πλατέλλας δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018 και δεν θέλει να φύγει από την Ένωση, θεωρώντας πως είναι καλύτερο για τον ίδιο να αγωνιστεί στο εξωτερικό μέχρι το καλοκαίρι για να έχει παιχνίδια στα πόδια του και αγωνιστικό ρυθμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα