Σύννεφα για Άρθο, προτάθηκε ο Φιγκέρας

Σύννεφα για Άρθο, προτάθηκε ο Φιγκέρας

Σύννεφα για Άρθο, προτάθηκε ο Φιγκέρας

Δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Θέσαρ Άρθο, μετά και την εμφάνισή του με την Ξάνθη, τη στιγμή που προτάθηκε ο συμπατριώτης του Ζόρντι Φιγκέρας Μοντέλ.

Η εμφάνιση του Θέσαρ Άρθο και απέναντι στην Ξάνθη, έφερε ξανά τον προβληματισμό για τον 29χρονο αμυντικό και ανανέωσε τη συζήτηση για την απόκτηση παίκτη τον Ιανουάριο στη θέση. Σε συνδυασμό με την πληροφορία που σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων της Ένωσης, για ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού, κάνει την παραμονή του στον Δικέφαλο ακόμη πιο δύσκολη. Μάλιστα, φαίνεται πως σύντομα θα φτάσει και πρόταση για τον Άρθο και η παραχώρησή του θα ανοίξει πιθανότατα το δρόμο για μεταγραφή.

Ήδη πάντως έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ το όνομα ενός κεντρικού αμυντικού, που σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, πρόκειται για συμπατριώτη του Άρθο. Ο λόγος για τον Ζόρντι Φιγκέρας Μοντέλ. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Γέιδα, Θέλτα, Ρούμπιν, Βαγιαδολίδ, Ράγιο και Μπριζ πριν επιστρέψει στην Μπέτις, από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε. Με τους Σεβιγιάνους έχει 63 συμμετοχές και 1 γκολ τα τελευταία 2,5 χρόνια και η περίπτωσή του μπήκε στο αρχείο για την ΑΕΚ.

Best of internet