Μαρσέιγ - Γκινγκάμπ 0-0

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Μαρσέιγ - Γκινγκάμπ 0-0

bet365

Απίστευτα κακή εμφάνιση από τη Μαρσέιγ, που έμεινε στο 0-0 με την Γκινγκάμπ και αγνοεί τη νίκη στη Μασσαλία από τον Σεπτέμβριο.

Ο Μίτσελ είχε ξεκινήσει με δύο νίκες εντός έδρας και τέρματα 10-1 στον πάγκο της Μαρσέιγ, όμως αυτή η ανάμνηση μοιάζει αιώνες μακριά. Οι Μασσαλοί έχουν νε γευτούν τη χαρά της νίκης στο σπίτι τους από τα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη και κάνοντας ακόμη μία κάκιστη εμφάνιση, έμειναν στο 0-0 με την Γκινγκάμπ, για να παραμείνουν στη μέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν τόσο κακό, που οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λόγο να αλλάξουν τακτική, καθώς έπαιρναν αυτό που ήθελαν, οι παίκτες του Μίτσελ δεν έχουν καμία δικαιολογία. Οι οπαδοί των γηπεδούχων αγανάκτησαν σε τέτοιο σημείο, που προς το τέλος φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα…

Οι Φωκαείς ήταν τόσο αργοί, που σε έπαιρνε ο ύπνος. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, όμως με τη σειρά τους επιθετικά ήταν ανύπαρκτοι. Δύο φάσεις της προκοπής είχαμε όλες κι όλες στο πρώτο μέρος, με το φάουλ του Μπαραντά στο 25’ να καταλήγει άουτ και τον Λεσλ να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο 43’ στο σουτ του Μανκίγιο.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ στην επανάληψη, με τους Μασσαλούς, πάντως, να φτάνουν μία ανάσα από το γκολ στο 48’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Ρολάντο. Και από εκεί και πέρα τίποτα… Η Γκινγκάμπ, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε φύγει και με τη νίκη, όμως στο 89’ ο Μανταντά έβγαλε το σουτ από δύσκολη γωνία του Γιάκομπσεν, ενώ στο 90’ η κεφαλιά του Ερντίνγκ πέρασε άουτ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα