Καμπιάσο: «Να το απολαμβάνουν...»

Δημήτρης Τομαράς
Καμπιάσο: «Να το απολαμβάνουν...»

bet365

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς και αναφέρθηκε στο τι του αρέσει να κάνει...

Ακόμα ένα παιχνίδι που έδειξε πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο και πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο ίδιος. Ο λόγος για τον Εστέμπαν Καμπιάσο ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova.

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού: «Ξέρω πως είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε τι σημαίνει, είναι μια σημαντική σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, το αναγνωρίζουμε αυτό, αλλά στο επάγγελμα αυτό δεν έχεις τον χρόνο να μείνεις πίσω, πρέπει να κοιτάξεις αυτό που έρχεται. Παρόλο αυτό είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Πάμε για τον επόμενο αγώνα τώρα».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από το θέαμα που προσέφερε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος: «Ο κόσμος πάντα μεταδίδει αυτό που παίρνει απ' την ομάδα και που αισθάνεται εκείνη τη στιγμή. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι ευχαριστημένος. Ήταν πάρα πολύ καλό ημίχρονο, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ μεγάλο, δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες. Είμαστε ικανοποιημένοι όταν έχουμε κάνει τον κόσμο να περάσει καλά μ' αυτό που βλέπει. Για να γίνει αυτό πρέπει οι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν στο γήπεδο. Αυτό συνέβη σήμερα».

Για το κατά πόσον απολαμβάνει κάθε στιγμή το ποδόσφαιρο: «Απ' τη στιγμή που ήρθα έχω πει πως νιώθω καλά, μου αρέσει η χώρα και ο σύλλογος. Έχω βρει κόσμο που μου φέρεται πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος με ότι συμβαίνει. Είναι το μυστικό. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίρνει τις υποχρεώσεις στα σοβαρά, αλλά να απολαμβάνει αυτό που κάνει για να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του».

Για το όνειρό του με τον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι καλά, να βοηθάω την ομάδα, να κάνω τον κόσμο χαρούμενο, τα πράγματα όπως ήταν σήμερα. Να βοηθήσω, να συνεισφέρω και να κερδίσουμε τίτλους και είμαι ικανοποιημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα