Θεοδωρίδης: «Ενα τεράστιο ρεκόρ...»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Ενα τεράστιο ρεκόρ...»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην απόδοση του Ολυμπιακού αλλά και στο ρεκόρ που έκανε ο σύλλογος με τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Οπως πάντα μετά από κάθε παιχνίδι έτσι και μετά τη νίκη του Λεβαδειακού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις και στάθηκε στην απόδοση της ομάδας αλλά και στο ιστορικό ρεκόρ.

«Είναι κατ' αρχήν ένα εκπληκτικό θέαμα σήμερα. Κάναμε ποδαρικό αν θέλεις για τον καινούριο χρόνο, θέλω να πω ότι ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού φέτος στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει καμία σημασία το 3-1, είναι το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίχθηκε, χόρτασε ο κόσμος μπάλα και είχα πάρα πολύ καιρό να δω τον κόσμο του Ολυμπιακού στο τέλος του ημιχρόνου να είναι όρθιος και να αποθεώνει την ομάδα και τον προπονητή μας, οι οποίοι πραγματικά κάνανε πράγματα απίθανα, είχαν κατοχή της μπάλας εξωφρενικά ποσοστά και στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαν καλά, βάλανε και το τρίτο και από εκεί και πέρα και ο προπονητής έκανε τις δοκιμές του και πιστεύω ότι έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και ευχαριστήθηκε ο κόσμος ποδόσφαιρο.

Τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Έτσι πρέπει να γίνουν όλες οι ομάδες. Δε λέω να γίνουν Ολυμπιακός γιατί είναι απίθανο να γίνουν Ολυμπιακός, αλλά τουλάχιστον να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να μην ααμφισβητεί κανένας τις φάσεις των διαιτητών. Κανένας από μας δε διαμαρτύρεται, το έχουμε πάρει απόφαση στον Ολυμπιακό.

Δεν έχει ανάγκη η ομάδα τίποτα. Όπως το βλέπετε είναι τεράστια η διαφορά κλάσεως του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες. Εμένα μου αρέσει να λέω την αλήθεια και τα λοιπά. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ο προπονητής μας είναι πάρα πάρα πολύ καλός, εργάζεται φανταστικά.

Είτε παίξουν αναπληρωματικοί, είτε βασικοί κι αυτό φάνηκε στο Κύπελλο, παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο. Έχει βάλει την ομάδα σε μία καταπληκτική τροχιά. Εύχομαι να προχωρήσουμε έτσι. Θέλω τις οικογένειες των φιλάθλων δίπλα μας γιατί παίρνουμε μεγάλη δύναμη ο Ολυμπιακός και όλοι μας με το ωραίο ποδόσφαιρο για να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το ρεκόρ που έσπασε ο Ολυμπιακός: «Όπως ξέρετε σήμερα σπάσαμε το ρεκόρ, ένα τεράστιο ρεκόρ, αμφιβάλω αν άλλες ομάδες κατορθώσουν να το κάνουν ποτέ. Από την αρχή του πρωταθλήματος με τις συνεχείς νίκες, σπάσαμε το ρεκόρ του Σόλιντ που είναι 16 νίκες και κάνεμα 17 συνεχόμενες νίκες. Εύχομαι να το συνεχίσουμε, είναι ένα τεράστιο ρεκόρ παγκοσμίου ακτινοβολίας. Όλες οι ομάδες στον κόσμο θα θέλανε κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλή χρονιά. Καληνύχτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα