Τσόρι: «MVP όλη η ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι: «MVP όλη η ομάδα»

bet365

Ο Ντομίνγκες αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα αλλά στάθηκε στην εκπληκτική προσπάθεια που έκαναν όλοι οι συμπαίκτες του.

MVP με την μπάλα στα πόδια αλλά MVP και στις δηλώσεις του. Ο λόγος για τον Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος έκανε δηλώσεις με την παραλαβή του βραβεία του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θα έπρεπε να υπάρχει χώρος στον... πίνακα του κορυφαίου παίκτη του αγώνα για να υπογράψει όλη η ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου γιατί ήταν ομαδική δουλειά. Ήταν μία πολύ καλή ομαδική δουλειά και είμαι πολύ ικανοποιημένος», είπε για να προσθέσει

«Όλο αυτό είναι πρώτα για τους συμπαίκτες μου και μετά για μένα. Οι πολλοί τραυματισμοί που είχαν φέτος με άφησαν πίσω. Τώρα όμως τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά και είμαι έτοιμος να τα αφήσω πίσω μου. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και ξέρουμε τις δυνατότητές μας και το πως θα πρέπει να προχωρήσουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα