Ανακοίνωσε Μίκιτς η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Μίκιτς η Καλλονή

bet365

Την απόκτηση του 30χρονου Σέρβου αμυντικού, Νίκολα Μίκιτς, για έξι μήνες ανακοίνωσε η Καλλονή, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Κάρλσον. Εκτός ο Νομπρέγκα.

Στην τρίτη μεταγραφή της κατά την περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε την Κυριακή (10/1) η Καλλονή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση και του Νίκολα Μίκιτς για τους επόμενους έξι μήνες. Ο λόγος για τον 30χρονο Σέρβο αμυντικό, ο οποίος έχει περάσει από τον Ερυθρό Αστέρα και το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Μίκιτς (Nikola Mikić) για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός αγωνιζόταν από το καλοκαίρι στην ΟΦΚ Βελιγραδίου. Έχει διαγράψει πλούσια καριέρα και θητεία στον Ερυθρό Αστέρα απ' το 2010 ως το 2013, με δύο κατακτήσεις του κυπέλλου Σερβίας και τέσσερις συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2011-2012 ενώ έχει περάσει και από την Τουρκία όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μανίσασπορ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Μέσα οι Μίκιτς, Κάρλσον, έξω ο Νομπρέγκα

Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό (11/1 19:30), όπως και το ένα από τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, που είναι ο Σουηδός επιθετικός Σόνι Κάρλσον. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μπραούλιο Νομπρέγκα, με τον Νίκο Καραγεωργίου να συμπεριλαμβάνει 20 ποδοσφαιριστές σε αυτή.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Μπουρούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα