Τζαβέλλας: «Εμείς φταίμε, έχει δίκιο ο κόσμος»

Τζαβέλλας: «Εμείς φταίμε, έχει δίκιο ο κόσμος»

Απόστολος Παγώνης
Τζαβέλλας: «Εμείς φταίμε, έχει δίκιο ο κόσμος»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με δηλώσεις του μίλησε για τους λόγους που δεν έρχονται πλέον οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στo γήπεδο, αλλά και για τον επαναληπτικό με την Καλλονή στην Τούμπα.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 λέγοντας αρχικά τα εξής: «Εμείς φταίμε για ότι συμβαίνει στην ομάδα. Έχει δίκιο ο κόσμος που είναι απογοητευμένος και αποδοκιμάζει. Τους καταλαβαίνουμε. Ξέρουμε ότι κανένας δεν είναι ικανοποιημένος. Ούτε κι εμείς είμαστε ικανοποιημένοι απ' αυτό που παρουσιάζουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε ευθύνες και τις αναλαμβάνουμε. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Θα πετύχουμε αργά ή γρήγορα το στόχο μας και θα αλλάξει το κλίμα. Προσπαθούμε πολύ και θα τα καταφέρουμε. Όπως απογοητεύσαμε και απομακρύναμε τον κόσμο από το γήπεδο, έτσι θα τον ξαναζεστάνουμε και θα τον φέρουμε κοντά μας,. Ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και πόσο μεγάλες είναι οι απαιτήσεις. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Καλλονή στην Τούμπα, τόνισε: «Για εμάς υπάρχει μόνο η πρόκριση. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο ως ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα. Θα δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε στο γήπεδο την Πέμπτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα